+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Hidden Side - Metro v městečku Newbury

AS_LEGO70430
5702016616118

Malé děti si jistě zamilují úžasný vesmír LEGO® Hidden Side 70430 - Metro v městečku Newbury kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku ze smíšené reality pro jednoho nebo více hráčů. Tato stavebnice kombinuje otevřené kreativní hraní s LEGO stavebnicemi s aplikací pro rozšířenou realitu.

823,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Malé děti si jistě zamilují úžasný vesmír LEGO® Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku ze smíšené reality pro jednoho nebo více hráčů. Tato sada Metro v městečku Newbury (70430) kombinuje otevřené kreativní hraní s LEGO stavebnicemi s aplikací pro rozšířenou realitu. Interakce s modelem tedy vyvolává události v digitálním světě. Plně interaktivní stavebnice Nainstalujte si bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu pro chytrá zařízení a naskenujte model metra v městečku Newbury. Odhalíte tak digitální svět, v němž děti mohou lovit duchy, bádat nad záhadami a řešit je a utkat se s bossem Ratem Shaunem – ať už samy, nebo online s přáteli. A s minifigurkami Jacka, Parker a posedlého Petea Petersona je vše připraveno na nekonečné hraní s LEGO stavebnicemi! Neustále se vyvíjející zážitek z rozšířené reality Svět LEGO Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.

Klíčové vlastnosti.
  • Děti ve věku 8 a více let si mohou vychutnat úžasný zážitek z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů s touto sadou Metro v městečku Newbury od LEGO® Hidden Side, která chytře kombinuje hraní ve fyzickém a digitálním světě.
  • Co vás čeká v krabici? Tato LEGO® sada s rozšířenou realitou obsahuje digitálně interaktivní model metra, který lze ručně přeměnit na portál do světa Hidden Side, a k tomu navíc minifigurky Jacka, Parker a Petea Petersona.
  • Tento LEGO® model metra v městečku Newbury je možné oživit. Stačí se na něj podívat přes chytré zařízení vybavené aplikací LEGO® Hidden Side pro rozšířenou realitu. Poté se děti vydají na průzkum a vstříc řešení záhad, na lov duchů a utkají se s bossem Ratem Shaunem!
  • Hledáte ideální narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku 8 a více let? Tato sada od LEGO® Hidden Side představuje skvělý nápad na dárek pro fanoušky LEGO stavebnic a děti, které milují virtuální realitu a videohry.
  • Sada (70430) Metro v městečku Newbury od LEGO® Hidden Side měří v sestaveném stavu přes 15 cm na výšku, 26 cm na šířku a 14 cm do hloubky.
  • Stavebnice bez baterií. Aplikace pro rozšířenou realitu Hidden Side je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontrolujte kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváte, zeptejte se rodičů nebo zákonných zástupců.
  • Díky přehlednému návodu na stavění jak přímo v krabici, tak na internetu je velmi snadné pustit se do hraní s touto stavebnicí s rozšířenou realitou od LEGO® Hidden Side. Stačí roztrhnout sáčky s kostkami a zábava může začít!
  • Svět LEGO® Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.
  • Stavebnice od LEGO® Hidden Side splňují ty nejvyšší oborové standardy, abychom zajistili, že LEGO kostky a dílky jsou konzistentní, kompatibilní a dají se i nadále kdykoli snadno spojovat a rozpojovat.
  • Ve společnosti LEGO Group naše kostky a dílky pouštíme, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá LEGO® sada splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.
LEGO
AS_LEGO70430
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
70430
Téma
LEGO Hidden Side
Doporučený věk
8 +
Počet dílků
348

Specifické reference

ean13
5702016616118

1 další produkt ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi