+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Krick Ponorka U-Boot Typ VII kit

AS_KR-20310
4025792072727

Stavebnice RC modelu ponorky na dálkové ovládání, Krick Ponorka U-Boot Typ VII kit. Model o délce 1120 mm lze postavit jako statickou maketu nebo funkční loď s dynamickým ponorem (nutno dokoupit sadu pro ponor). Konstrukce je z výlisků ABS, kování a zbraně jsou obsaženy v základní sadě.

5 198,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnice RC modelu ponorky na dálkové ovládání, Krick Ponorka U-Boot Typ VII kit. Model o délce 1120 mm lze postavit jako statickou maketu nebo funkční loď s dynamickým ponorem (nutno dokoupit sadu pro ponor). Konstrukce je z výlisků ABS, kování a zbraně jsou obsaženy v základní sadě.

Typ VII byla třída středně velkých ponorek německé Kriegsmarine z období druhé světové války, bylo jich vyrobeno více než 700 kusů. Model je v měřítku 1:60, ve stavebnici je sada plastových výlisků všech částí ponorky, tvarovaná paluba, díly věže atd. Součástí balení jsou kovové díly, 2 lodní šrouby s hřídelemi a vodícími trubičkami, výlisky zbraní, kormidla a spojovací materiál.

Volitelná U-Boot Typ VII - sada ponor + pohon obsahuje dva motory Speed 400 pro pohon, vodní čerpadlo, hadičku, 3x kryt s těsněním, sadu pák řízení s příslušenstvím, sadu kardanů a spojovací materiál.

Při stavbě je nutno rozhodnout, zda půjde o funkční model, při stavbě je totiž nutno provést zástavbu funkčních skupin, pohonu, RC zařízení a nádrží s čerpadlem (KR-20311). Tyto komponenty nejsou součástí balení a je nutno je dokoupit.

Pokud chcete mít model funkční, budete potřebovat sadu pro pohon a potápění. Musí se také použít kormidla větší než ta maketová na statický model. Následná přestavba ze statického na ponorný model není možná. Sada pohonu a potápění obsahuje dva hnací motory se spojkou, všechny spojovací díly pro větší kormidla, kryty a těsnění pro RC box, stejně jako zubové čerpadlo a hadice. Metoda potápění tohoto modelu je semidynamická, což znamená že v sadě pro potápění je čerpadlo a záplavová nádrž, které však podporují pouze dynamické potápění během jízdy, pomocí výškových kormidel. Velká výšková kormidla sklopí při jízdě příď lodi a ta se následně potopí. Při zastavení se loď vynoří. Loď nevyužívá systém balastní nádrže ale má pouze záplavovou nádrž, do které čerpadlo vhání vodu. Vzduch z nádrže odchází trubičkou na horní straně nádrže nad velitelskou věží. Pro úplné vynoření se voda odčerpá. Viz Video.

Obal s fotografií hotového modelu

Stylová krabice s fotografií hotového modelu je pečlivě, vkusně a kvalitně graficky vyvedena a obsahuje název, technické údaje a měřítko modelu.

Co naleznete v balení

Po otevření víka krabice naleznete sadu plastových výlisků z ABS, sadu lišt, sadu lišt, drobné součásti uzavřené v sáčcích, sadu výkresů a manuál.

Sada výkresů

Set obsahuje kompletní sadu výkresové dokumentace modelu v měřítku 1:1 s obrázky jednotlivých detailů. Na výkrese jsou v měřítku nakresleny montážní sestavy, jejich kompletace a to včetně montáže pohonu. Podrobný obrazový manuál vás povede sestavením jednotlivých komponentů.

Stavební obtížnost 3

Modely maket lodí pro pokročilé vyžadují předchozí zkušenosti se stavbou modelů a zvládnuté techniky jednotlivých technologických kroků, jako je lepení, ohýbání, barvení, šití plachet, apod. Je nutné se orientovat ve výkresové dokumentaci, jednotlivé kroky a i celý postup si rozvrhnout. Případné detaily je je nutné si nastudovat a je potřeba počítat s tím, že stavba vyžaduje určitou míru kreativity a samostatnosti, protože návod se nemusí zabývat výrobou každého detailu.

Modely jsou obsáhlé a detailní, jejich dokončení trvá dlouho dobu a vyžaduje spoustu dokončovací prací na dílech.

AS_KR-20310
2024-05-31

Parametry

Délka
1120 mm
Druh stavebnice
Stavebnice
Typ
Maketa ponorky
Druh pohonu
Elektro
Šířka
125 mm
Výška
170 mm
Trup
Ponorka

Specifické reference

ean13
4025792072727

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi