+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah

AS_LEGO76157
5702016619577

Se sadou LEGO® DC Wonder Woman vs Cheetah (76157) mohou mladí hrdinové znovu prožít dobrodružství z filmu Wonder Woman™ 1984. Když se Wonder Woman (Diana Prince™) setká s jejím úhlavní nepřítelkyní, Cheetah, rozpoutá se impozantní bitva! Wonder Woman proti Cheetah.

956,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Se sadou LEGO® DC Wonder Woman vs Cheetah (76157) mohou mladí hrdinové znovu prožít dobrodružství z filmu Wonder Woman™ 1984. Když se Wonder Woman (Diana Prince™) setká s jejím úhlavní nepřítelkyní, Cheetah (doktorkou Barbarou Minervou), rozpoutá se impozantní bitva! Wonder Woman proti Cheetah. Akční stavebnice dětem přinese dvojnásobek zábavy. Dole v bunkru se Max™ snaží najít cestu do věže, zatímco se nad ním otáčí panely vysílače. Venku pak probíhá lítý boj Wonder Woman a Cheetah. Mladí superhrdinové si díky úžasným doplňkům stavebnice a spoustě možností hraní užijí nikdy nekončící kreativní zábavu. Stavebnice s oblíbenými akčními minifigurkami LEGO DC V sadách LEGO® DC se malí stavitelé vtělí do role superhrdiny v souboji proti padouchům s cílem zachránit svět! Stavebnice LEGO DC přináší legendární postavy a superhrdinské vychytávky, díky čemuž představují ideální inspirativní dárek pro děti, ať už si budou hrát samotné, nebo s kamarády a rodinou.

Klíčové vlastnosti
  • Tento propracovaný model přináší supermoderní bunkr a otáčející se věž vysílače. Když děti dorazí s Wonder Woman™ (Dianou Prince) a její nepřítelkyní Cheetah (doktorkou Barbarou Minervou) na scénu, může se stát cokoli!
  • Minifigurky okřídlené Wonder Woman™ a Cheetah do hry přinesou spoustu akce, zatímco minifigurka Maxe v řídicím centru dodá prvky napětí. Dynamickou hru zajistí také vysílač, který se otáčí o 360 stupňů a hýbe se nahoru a dolů.
  • Děti mohou připevnit Wonder Woman™ k rotujícímu vysílači. Max™ stojí u řídicího panelu, zatímco superhrdinka létá kolem. Ale pozor! Na scénu přichází Cheetah a schyluje se k souboji.
  • Chlapci a dívky ve věku od 7 let si s LEGO® DC Wonder Woman™ užijí vzrušující a nápadité dobrodružství. Parádní akční dárek pro všechny mladé superhrdiny.
  • Sada LEGO® DC Wonder Woman™ vs Cheetah (76157) měří 19 cm na výšku a 17 cm na šířku, takže děti budou mít dostatek prostoru pro přehrávání ohromných příběhů.
  • Sada nevyžaduje baterie – děti si budou moci užívat zábavu s LEGO® Wonder Woman™, kdykoliv budou chtít. Tvořivé hraní s hračkami bez baterií povzbuzuje tvůrčí myšlení, podněcuje k hraní příběhů a rozvíjí schopnost řešit problémy.
  • Hledáte LEGO® stavebnici se superhrdiny pro začínající stavitele? Součástí této sady s Wonder Woman™ a Cheetah je i jednoduchý návod, díky kterému se děti okamžitě pustí do hraní.
  • Stavebnice LEGO® DC hry inspirují ke kreativnímu hraní, ať už jeden či více stavitelů přehrávají oblíbené filmové scény, vymýšlejí si vlastní příběhy, nebo si nádherné modely vystavují v pokoji.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy, aby byl váš malý superhrdina v bezpečí.
LEGO
AS_LEGO76157
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
76157
Téma
LEGO Super Heroes
Doporučený věk
8+
Počet dílků
371

Specifické reference

ean13
5702016619577

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi