+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Super Mario - Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set

AS_LEGO71382
5702016913255

Parádní rozšiřující set s piraňovými rostlinami. Vneste do světa LEGO® Super Mario™ ještě více zábavy, kterou lze sdílet i s kamarády. Kupte dětem Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set.

818,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Vneste do světa LEGO® Super Mario™ ještě více zábavy, kterou lze sdílet i s kamarády. Kupte dětem Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set (71382). Obsahuje 2 piraňové rostliny a figurku Spinyho, kterou musí LEGO® Mario™ (není součástí) porazit. Dále je zde kolotoč, který odstraní piraňové rostliny z cesty a umožní hráčům dojít ke 3 červeným kostkám, jež nabízejí velkou odměnu v podobě digitálních mincí. (Poznámka: Pro interaktivní hraní je zapotřebí Startovací set 71360.)

Digitální pokyny

Návod Instructions PLUS s nástroji zobrazování znamená ještě více zábavy při stavění. Je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace nabízí tipy na kreativní přestavování a slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení dětských výtvorů.

Zábava s Mariem v reálném světě
Sběratelské sety od LEGO Super Mario přenášejí Nintendo® postavu do skutečného světa a potěší děti zajímající se o nové trendy. Startovací set, rozšiřující sety a oblečky umožňují fanouškům stavět vlastní úrovně.

Vlastnosti
  • Děti mohou nyní rozšířit svou startovací sadu LEGO® Super Mario™ o rozšiřující set Hlavolam s piraňovou rostlinou (71382) a vytvářet a stavět z kostek nové výzvy plné otoček a skákání v džungli.
  • Obsahuje LEGO® figurky kultovních protivníků, kterými jsou Spiny a 2 piraňové rostliny. Těm se musí LEGO® Mario™ (figurka není součástí balení) postavit a přemoci je.
  • Set obsahuje otočný kolotoč, pomocí kterého lze překonat piraňové rostliny, a 3 speciální kostky s červenou mincí, které když všechny posbíráte v časovém limitu, získáte obrovskou odměnu.
  • Tento LEGO® set s 267 dílky představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti ve věku od 7 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360), který je vyžadován pro kompletní herní zážitek.
  • Tento modul v základním rozestavení měří přes 9 cm na výšku, 8 cm na šířku a 16 cm do hloubky. Lze jej však mnoha způsoby přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady LEGO® Super Mario™.
  • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ obsahuje návody na stavění, inspiraci pro kreativní hraní a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.com/devicecheck.
  • Sběratelské sety LEGO® Super Mario™ přenášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají všem fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování.
  • LEGO® kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO71382
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
71382
Téma
LEGO Super Mario
Doporučený věk
7+
Počet dílků
267

Specifické reference

ean13
5702016913255

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi