+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Vidiyo - K-Pawp Concert

AS_LEGO43113
5702016911466

Otevřete dětem pomocí stavebnice K-Pawp Concert od LEGO® VIDIYO™ bránu do světa k-pawpových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry i hvězdami zároveň.

1 340,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Otevřete dětem pomocí stavebnice K-Pawp Concert (43113) od LEGO® VIDIYO™ bránu do světa k-pawpových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry i hvězdami zároveň. Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte 3 hudební minifigurky. Pak pomocí aplikace naskenujte hotový model a sledujte, jak se ve videích vašeho potomka promění v pódium. Děti si zamilují výzvy, které na ně čekají při vytváření vlastních hudebních videí. Poté se o svá díla podělí s ostatními na bezpečné sociální platformě.

Vystoupení začíná!

Model K-Pawp Concert je nabitý funkcemi a přináší dětem hodiny zábavy jak v offline světě, tak v aplikaci. Děti si zamilují možnost otáčet hlavami, reproduktory a světly na fyzickém modelu a měnit tak prostředí inspirované zvířaty a osvětlení v hudebních videích.

Dopřejte si nejrůznější hudební zážitky

Stavebnice LEGO VIDIYO dětem umožní stát se režiséry, producenty a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých zábavnými postavami, písněmi, tanečními pohyby a úžasnými efekty.

Vlastnosti:
  • Inspirujte děti k tomu, aby se staly režiséry a hvězdami vlastních hudebních videí s pomocí stavebnice K-Pawp Concert (43113) od LEGO® VIDIYO™. Součástí jsou 3 minifigurky s hudebními doplňky, 14 náhodných BeatBitů a 3 unikátní BeatBity.
  • Stáhněte si aplikaci LEGO® VIDIYO™, která vám umožní naskenovat minifigurky králíka, koťátka a létajícího jednorožce, BeatBity se speciálními efekty a samotný model. Podívejte se, jak se váš výtvor promění v pódium, na němž to postavy rozjedou!
  • Naskenujte BeatBity pomocí aplikace a odemkněte speciální efekty – třeba ten, který všechny postavy oblékne do patřičných kostýmů nebo ten, který je přiměje k tanečním pózám typickým pro K-Pop.
  • Děti si zamilují možnost měnit prostřednictvím změn fyzického LEGO® modelu prostředí ve videu – jako když třeba vymění hlavu jednorožce za kočičí hlavu, aby se změnilo pozadí.
  • Zábavný hudební zážitek pro kluky a holky od 8 let, kterým chcete udělat radost. Sada s koncertem ve stylu K-Pop se zároveň hodí jako dárek pro všechny děti, které mají rády hudbu, tanec a vystupování.
  • Pódium inspirované stylem K-Pop měří přes 13 cm na výšku, 14 cm na délku a 30 cm na šířku.
  • Aplikace LEGO® VIDIYO™ je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontroluj kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváš, zeptej se rodičů nebo zákonných zástupců.
  • Stavebnice LEGO® VIDIYO™ umožňují dětem stát se režiséry, producenty a hudebními hvězdami a režírovat a sdílet vlastní hudební videa – a to vše v rámci nové sociální platformy.
  • Již od roku 1958 splňují kostky LEGO® Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují vysoké globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO43113
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
43113
Téma
LEGO VIDIYO
Doporučený věk
8+
Počet dílků
514

Specifické reference

ean13
5702016911466

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi