+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Losi Tenacity Pro 1:10 4WD RTR Lucas Oil

AS_LOS03027V2T1
605482766996

RC model auta na dálkové ovládání Losi Tenacity Desert Buggy Pro V2 s klecí karosérie a kokpitem s posádkou a náhonem 4WD jede až 80 km/hod! Integrovaná stabilizace jízdy AVC, technologie Smart, výkonný střídavý motor pro LiPol 2S-3S, vysílač Spektrum DX3, osvětlení.

14 330,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model auta na dálkové ovládání Losi Tenacity Desert Buggy Pro s klecí karosérie a kokpitem s posádkou a náhonem 4WD jede až 80 km/hod! Integrovaná stabilizace jízdy AVC, technologie Smart, výkonný střídavý motor pro LiPol 2S-3S, vysílač Spektrum DX3, osvětlení.

TENACITY DB Pro je postaven v metrické soustavě a obsahuje hliníkové prvky, které konkurence prodává jako volitelné součásti. RC model auta Losi Tenacity-DB Pro je vybaven všemi nejnovějšími technologickými vychytávkami, včetně střídavého regulátoru Spektrum™ Smart 130A BL a střídavého motoru Spektrum Firma® 4-P 3150KV 550, který vám umožní dosáhnout pomocí 3-článkové LiPo baterie, rychlost až 80 km/hod. Regulátor je samozřejmě voděodolný, plně programovatelný a je dodáván s kabelem a konektorem IC5™. V balení je vysílač Spektrum DX3 DSMR, přijímač Spektrum AVC® s prioritou řízení, nainstalovány jsou pneumatiky Falken Wildpeak MT a disky Method. RC model auta Losi Tenacity-DB Pro je sestaven a připraven k jízdě

Vlastnosti Losi Tenacity DB Pro
  • Kompletně sestaven, připraven k jízdě
  • Postaven na platformě TEN 4WD
  • Přijímač Spektrum DSMR se stabilizací AVC
  • Voděodolný programovatelný střídavý regulátor Spektrum Smart 130A BL
  • Výkonný střídavý 4-pólový střídavý motor Spektrum Firma 4-Pole 3150Kv
  • Vysílač Spektrum DX3 DSMR
  • Digitální servo řízení Spektrum S614 MG WP
  • Pneumatiky Falken Wildpeak MT
  • Voděodolné komponenty
  • Nastavitelné napínáky
  • Oficiální licence karosérií od Fox Racing a Lucas Oil
  • Přední světelná LED lišta
  • 12mm hliníkové olejové stavitelné tlumiče
  • Středový diferenciál
Osvědčená platforma TEN

Šasi modelu je postaveno na osvědčené a léty prověřené platformě Losi 4WD TEN. Základem je lehké hliníkové šasi, ke kterému jsou upevněny jednotlivé částí pohonu a elektronika. Těžiště auta je tak položeno velmi nízko, získáte tak výhodu před ostatními hlavně při průjezdu zatáčkami. Samozřejmostí je plně nastavitelná geometrie.

Regulátor Spektrum SMART Firma 130A

Elektronika regulátoru je kompletně zalita ve speciální hmotě, která brání vstupu vlhkosti či nečistot do elektroniky. Při použití s baterií Spektrum Smart s konektorem IC5, může regulátor přijímat a přenášet telemetrická data baterie. Velkým aktivní chladič účinně odvádí teplo z výkonových součástí.

Motor Spektrum™ Firma® 4P 3150Kv

Výkonný střídavý 4-pólový motor Spektrum™ Firma® 3150 ot./min./V udělí modelu při napájení kvalitní 3-článkovou LiPol baterií rychlost až 80 km/hod!

Voděodolná elektronika

Při jízdě na mokré trati je regulátor opatřen úpravou proti vlhkosti, takže nehrozí jeho poškození. Dostatečné chlazení zajistí elektrický ventilátor. Podrobnosti k jízdě ve vlhkém prostředí naleznete v návodu k obsluze.

12 mm závodní hliníkové tlumiče

Pro komfortní jízdu má Tenacity DB Pro nainstalovány hliníkové olejové 12mm tlumiče, které mají možnost nastavení a vyladění odpružení pro konkrétní tratě tak, aby model zvládl jízdu i v tom nejnáročnějším terénu.

Hliníkový podvozek

Podvozek TENACITY DB Pro se skládá z odolné 3mm eloxované hliníkové podvozkové desky se 4mm horní deskou. Pro větší odolnost a výkon je podvozek integrován s realistickou klecí z velmi houževnatého kompozitního materiálu. Dokáže proto zvládnout náročné skoky.

Oficiální licence karosérií Fox Racing a Lucas Oil Trim

Skvělý maketový vzhled aut od týmů Fox Racing a Lucas Oil Trim je možný pouze díky oficiální licenci, proto si nyní můžete užívat této jedinečné možnosti a jezdit s auty světově proslulých značek.

LED světelná lišta

Zábava se nemusí zastavit, ani když slunce zapadne. TENACITY DB Pro má skvělé osvětlení díky LED integrované světelné liště, která poskytuje více než dostatečné osvětlení pro noční provoz.

Technologie Spektrum™ Smart

Díky technologii Smart budete mít dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky, v reálném čase změříte teplotu, napětí baterie, napětí jednotlivých článků, teplotu baterie, zbývající kapacitu i otáčky motoru. A to bez dalších senzorů! Inteligentní technologie Smart zajišťuje, že veškerá elektronika vašeho modelu letadla bude hladce spolupracovat, pro dosažení maximální efektivity a výkonu.

Technologie AVC Active Vehicle Control)

Technologie AVC je nejnovější inovací Spektrum od Horizon Hobby v oblasti přijímačů pro modely aut. Tento stabilizační systém přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Výsledkem je plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy.

Vyrobeno v metrické soustavě

Celý kompletní model TENACITY-DB je vyroben v metrické soustavě, včetně ložisek, šroubů a matic.

Maketová klec karosérie

Klec karosérie tvoří s kapotáží jeden celek, který se odklápí dozadu kolem čepu v zadní části. Tím je zajištěn výborný přístup k mechanickým i elektronickým součástem modelu. Bonusem je světelná lišta nad kabinou posádky, která je přínosem při jízdě za šera.

Telemetrie Spektrum™ DX3™

Vysílač Spektrum™ DX3™ nabízí pokročilé funkce, jako je ovládání úrovně AVC, 3-polohové omezení plynu a nastavení dráhy serv. Je vybaven exkluzivní technologií DSMR® pro vynikající dosah, odezvu a odolnost proti rušení. Je také plně kompatibilní se Smart telemetrií, kterou poskytuje nainstalovaná řídící jednotka Spektrum Firma™ Smart 40A a má pohodlný LED indikátor úrovně napětí pro všechny baterie Spektrum Smart!

Losi
AS_LOS03027V2T1
3 ks

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
535 mm
Typ
Desert buggy
Hmotnost
2700 g
Šířka
297 mm
Výška
175 mm
Motor
Střídavý Spektrum Firma 3150 Kv
Rozvor
332 mm
Světlá výška podvozku
38 mm
Náhon
4WD
Šasí
Al 6061-T6 3mm
Přední kola
Falken Wildpeak M/T
Zadní kola
Falken Wildpeak M/T
Olej tlumičů
30 wt
Olej diferenciálů
5k/5k/3k cst (P/S/Z)
Regulátor
Spektrum SMART 130A
Průměr kol
118 mm
Disky
Method short course 2.2 x 3.0"

Specifické reference

ean13
605482766996

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi