+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

TLR 22X-4 Elite 1:10 4WD Race Buggy Kit

AS_TLR03026
605482153543

Závodní model nové generace s řadou vylepšení - TLR 22X-4 Elite. Lehká Buggy s vynikajícími jízdními vlastnostmi, podstatně vyšší odolností a snazší údržbou. 22X-4 Race Kit je špičkový nástroj pro maximální výkony s novými díly z hliníku, karbonu a titanu.

16 654,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model auta Team Losi Racing ® 22X-4 Elite Race Kit vychází z předchozí verze, který vyhrál šampionát ROAR Nationals. Přes vynikající kvality předchozí verze, je tento nový model Elite ještě lepší a daleko odolnější. Díky tisícům hodin závodů a tréninků, mohli konstruktéři spolu se závodníky TLR navrhnout ještě lepší model, který přináší řadu novinek a ověřených tuningových dílů, které jsou již v setu obsaženy.

Stavebnice modelu 22X-4 Elite obsahuje špičkové díly, jako je: tuningový středový diferenciál, montážní deska elektroniky z uhlíkových vláken, karbonová podložka křídla, hliníkové pojistné matice a titanové napínáky pro odlehčení a celkovou optimalizaci 22X-4 pro maximalizaci výkonu. Stavebnice 22X-4 ELITE Race Kit je navržena tak, aby model byl schopen vyhrávat závody, bez nutnosti instalace dalších tuningových součástí!

Hliníkový CNC 2.5 mm podvozek 7075-T6

Tuhé hliníkové eloxované 2.5mm 7075-T6 šasi je účelně odlehčeno a je připraveno k montáži všech součástí auta.

Centrální diferenciál

Jedním z nejoblíbenějších upgradů modelu 22X-4, byl středový diferenciál, který je zejména vhodný na hliněné tratě. Proto verze Elite má již v sobě tento díl naistalován.

Profesionální model

Všechny důležité tuningové díly, které tovární jezdci TLR používali při závodech jsou již obsaženy v tomto modelu. Jedná se o díly z prvotřídních materiálů jak je hliník, uhlíkové vlákna a titan.

Hliníkové díly

Model obsahuje lože motoru, spojky náprav, hlavy tlumičů a matice, vyrobené hliníku, díky čemuž je model odolný a velmi lehký pro perfektní jízdní vlastnosti.

Vylepšená geometrie

Po důkladném testování byla na model přidána další možnost uložení tlumičů, vylepšeno bylo umístění vnitřního odklonu, plynulejší a odolnější je chod systém řízení ackerman.

Nový držák baterie

Pro pevnou fixaci a zároveň snadnou výměnu akumulátoru jsou po stranách lože umístěny dva uhlíkové držáky. Držák lze nastavit pro baterie standardní nebo tenké.

Držák ventilátoru motoru

Čím dál vyšší převaha závodů s vyššími nároky na motor vedla k instalaci držáku ventilátoru, který je nově upevněn od středového diferenciálu.

Titanové spojovačky

Titanové spojovačky byly vždy prémiovým vylepšením závodních vozidel a bez nich by 22X-4 ELITE nemohl být. Součástí dodávky jsou titanové spojovačky pro úsporu hmotnosti a zvýšení výkonu.

Hliníkové tlumiče G3 V2

Tlumiče G3 byly kompletně upraveny a vylepšeny pro konzistentní výkon a variabilnější použití. Písty jsou nově zajištěny šrouby, nové tělo a hlava tlumičů zvyšují délku o 3 mm. Přepracované misky tlumičů bezpečně drží pružiny a poskytují offset - 3, 0 a +4 mm.

Diferenciály

Tradiční zubový diferenciál je odolnější a lehčí s lisovanými kompozitními ozubenými koly a křížovými kolíky, je ideální pro závody. Rovněž drží více maziva, má větší styčnou plochu ozubení, proto rozdíl poznáte již po několika jízdách.

Hliníkové držáky čepů poloos

Nápravy odolají i největším rázům, a to díky hliníkovým CNC obráběným držákům čepů poloos s tlumícími pryžovými vložkami. Tuhé, pevné a zároveň lehké uspořádání zajistí bezpečné uložení náprav i při náročných podmínkách závodů.

Plovoucí držák serva V2

Aby nedošlo k ovlivnění pružnosti podvozku, je servo namontováno na držáku nad podvozkem. Držák z uhlíkové desky 2,5mm se připevňuje k desce podvozku poblíž středové osy podvozku. Eliminují se tím chyby při průhybu podvozku. Verze dva pojme různé offsety serv.

Optimalizované kompozitní součásti

Konstrukce buggy 22X-4 je vyladěna díky kompozitním materiálům klíčových částí auta. Set obsahuje díly, které TLR preferuje a tím jsou standardní přední a zadní ramena a boční kryty podvozku.

Nastavitelný motor a baterie

Při montáži motoru můžete zvolit polohu motoru na hliníkovém podvozku v rozmezí 7 mm, baterii je možné pro lepší dovážení nainstalovat v rozmezí 9 mm.

Lehká karosérie 22X-4

Elegantní a stylový design karoserie 22X-4 se dokonale hodí k podvozku. Vypadá elegantně a zároveň zajišťuje vynikající rovnováhu a stabilitu při jízdě.

Vyztuženo uhlíkovými vlákny

Karbonové vlákno je extrémně lehké a velmi tuhé, což mu dává skvělý poměr pevnosti a hmotnosti. Je optimální pro mnoho částí modelu a proto jsou díly z toho materiálu na klíčových místech: přední / zadní tlumič, středový držák diferenciálu, přední / zadní držák zavěšení, lože řízení a lože elektroniky .

Přítlačné křídlo TLR 6,5"

Zadní přítlačné křídlo TLR 6,5" je vyroben z ultra odolného 1,2 mm polykarbonátu. Toto křídlo není pro buggy 22X-4 novinkou, jde o léty osvědčený díl, který je prověřen léty praxe.

Rychle přístupné diferenciály

Při servisu soutěžních speciálů je kladen důraz na rychlý servis náhradních dílů během závodů. Pouhé 4 šrouby drží horní víko diferenciálu, proto budete mít rychle hotovo a dost času na přípravu.

Vlastnosti
  • Eloxovaný CNC obráběný 2.5 mm podvozek z hliníku 7075-T6
  • Připraveno pro profesionální použití
  • Lehké hliníkové díly
  • Obsaženy prémiové díly
  • Vylepšená geometrie
  • Nové lože akumulátoru s uhlíkovými držáky
  • Držák ventilátoru
  • Velké hliníkové tlumiče G3 V2
  • Titanové spojovačky
  • Plovoucí držák V2 pro různá serva
  • Nastavitelné vnitřní otočné čepy
  • Všechny součásti v metrické soustavě
  • Kompaktní, jednodílné extra přítlačné lexanové křídlo 6,5"
  • Snadný přístup k diferenciálům
  • Spojovací materiál v metrické soustavě
  • Nový design karosérie 22X-4
AS_TLR03026

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
356 mm
Typ
Buggy
Šířka
249 mm
Výška
147 mm
Rozvor
284 mm
Náhon
4WD
Šasí
Hliníkové 2,5 mm 7075-T6
Tlumiče
Olejové 12 mm Big Bore
Přibližný čas sestavení
3-5 hodin
Hlavní ozubené kolo
78T, 81T
Unašeče kol
Šestihran 12 mm

Specifické reference

ean13
605482153543

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi