+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Super Mario - Akční kostky – 3. série

AS_LEGO71394
5702016912838

S postavami ze 3. série akčních kostek mohou fandové LEGO® Super Maria prožívat v rámci svých herních úrovní ještě více akčních dobrodružství. Každé balení obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku

107,00 Kč
S DPH
Počet
Skladom

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

S postavami ze 3. série akčních kostek (71394) mohou fandové LEGO® Super Maria prožívat v rámci svých herních úrovní ještě více akčních dobrodružství. Každé balení obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akční kostkou a drobným doplňkem. Série zahrnuje celkem 10 figurek postav LEGO Super Mario – Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Mushroom, Scuttlebug a Swoop. Postavy jsou určené pro použití se startovacími sety (71360 nebo 71387), které jsou vyžadovány pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek.

Skvělá aplikace

Návod na sestavení figurek najdete jak v balení, tak v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace nabízí inspiraci k tvoření, bezpečné fórum pro sdílení nápadů a skvělé digitální nástroje, které dětem pomohou stavět.

Neomezená porce zábavy

Sety LEGO Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují ideální dárky pro hravé děti. Startovací a rozšiřující sety v kombinaci s originálními oblečky umožňují fanouškům tvořit a stavět vlastní jedinečné herní úrovně.

Vlastnosti
  • Dopřejte dětem možnost vychutnat si dodatečnou porci zábavy s interaktivními figurkami ze 3. série ze světa LEGO® Super Mario™ (71394). Každé balení obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akční kostkou.
  • 10 jedinečných sběratelských LEGO® figurek postav ze světa Super Mario™: Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Mushroom, Scuttlebug a Swoop.
  • Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit jeden ze startovacích setů – sadu 71360, která obsahuje LEGO® figurku Maria, nebo sadu 71387, která obsahuje LEGO® figurku Luigiho.
  • LEGO® Mario™ a LEGO® Luigi™ reagují na postavy různými způsoby. Každá z figurek stojí na drobném podstavci, díky kterému si ji můžete vystavit nebo zapojit do hry.
  • Figurky LEGO® Super Mario™ představují skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům či spontánní odměnu pro děti ve věku od 6 let.
  • Zapojte tyto postavy do hraní se startovací sadou nebo rozšiřujícími sety LEGO® Super Mario™ a prožívejte nová dobrodružství – sami nebo s kamarády.
  • Návod na sestavení figurky najdete přímo v balení nebo v bezplatné aplikaci LEGO® Super Mario™. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devicecheck.
  • Sběratelské sety LEGO® Super Mario™ jedinečným způsobem oživují oblíbené postavy a nabízejí neomezené kreativní výzvy v podobě rozšiřování a přestavování.
  • LEGO® kostky splňují přísné oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné a bezpečné spojování a rozebírání – je tomu tak už od roku 1958.
  • LEGO® dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním normám.
LEGO
AS_LEGO71394
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
71394
Téma
LEGO Super Mario
Doporučený věk
6+
Počet dílků
24

Specifické reference

ean13
5702016912838

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi