+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

ROMARIN Motorová jachta Katja kit

AS_KR-ro1020
4005697010208

Stavebnice RC modelu elegantní čtyřsedadlové motorové jachty Katja, je určena pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje 7 plastových dílů, dřevěné díly na stojánek, motorové lože a pro uložení elektroniky. V balení je lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajka a drobné příslušenství.

1 733,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnice RC modelu elegantní čtyřsedadlové motorové jachty Katja, je určena pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje 7 plastových dílů, dřevěné díly na stojánek, motorové lože a pro uložení elektroniky. V balení je lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajka, samolepky a drobné příslušenství.

Motorovou jachtu Katja od firmy ROMARIN lze použít jako volně jezdící nebo s dálkovým ovládáním. Při volné jízdě se kormidlo nastaví do zatáčky. Pokud je člun vybaven dálkovým ovládáním, je Katja všestranná loď a ideální model pro začátečníka.

Paluba s kabinou jsou vyrobeny z jednoho kusu průhledného plastu. To znamená, že komplikované řezání a lepení oken není potřeba, pouze se kajuta s trupem nabarví na určených místech. Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí.

Stavebnici člunu Katja lze pojmout jako volně jezdící člun, který pohání elektromotor, pak stačí zakoupit stejnosměrný elektromotor řady 400, vhodnou baterii a vypínač. V tomto případě je potřeba mít k dispozici vhodnou vodní plochu aby nedošlo ke ztrátě lodi. Pokud se rozhodnete pro vybavení lodi RC soupravou, pak získáte hezký sportovní člun pro zábavu a pohodové ježdění. Potřebné příslušenství najdete v odkazu Doporučené příslušenství.

Obal s fotografií hotového modelu

Stylová krabice s fotografií hotového modelu je pečlivě, vkusně a kvalitně graficky vyvedena a obsahuje název, technické údaje a měřítko modelu.

Co naleznete v balení

Po otevření víka krabice naleznete dřevěné díly modelu z překližky, sadu lišt, drobné součásti uzavřené v sáčcích, sadu výkresů a manuál.

Sada výkresů

Set obsahuje kompletní sadu výkresové dokumentace modelu v měřítku 1:1 s obrázky jednotlivých detailů. Na výkrese jsou v měřítku nakresleny montážní sestavy, jejich kompletace a to včetně stěžňů a ráhen a způsob vázání lanoví. Vícejazyčný postup stavby rámcově upravuje logické sestavení jednotlivých komponentů.

Romarin
AS_KR-ro1020
1 ks

Parametry

Měřítko
0
Konstrukce
Plast, dřevo
Délka
520 mm
Druh stavebnice
Kit
Typ
Motorová jachta
Druh pohonu
Elektro
Hmotnost
Podle vybavení do cca 1100 g
Šířka
180 mm
Výška
0 mm
Motor
Doporučen Speed 400
RC souprava
Doporučena 2 kanálová
Trup
OFS
Stavební obtížnost
Začátečník

Specifické reference

ean13
4005697010208

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi